Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Steg løget blankt i olie. Tilsæt hvidløg og blegselleri og steg et par min. Hæld det ud på en tallerken til afkøling.
  2. Udblød brødkrummen i mælk. Rør kødet med groft salt. Tilsæt løgblandingen, brød/ mælk, appelsinskal, æg og sennep. Rør farsen godt igennem og tilsæt valnødder og peber.
  3. Form det til et brød og læg det i en smurt bradepande. Dæk med bacon og appelsinskiver og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Spæd appelsinsaften op med bouillon, så der bliver 4 dl, og hæld det ved „stegen”. Skru ned til 175 grader og lad den stege færdig i ca. 45 min.
  4. Si stegeskyen over i en ren gryde og giv den et opkog. Jævn med sovsejævner og smag til med salt og peber. Servér „haren” i skiver med sovs, kartofler og grønsager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri