Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Forloren hare med brun sovs
(4 personer)
Arbejdstid: 40 min.
Koge/stege/bagetid: 1 time
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 tsk salt
1 æg
1 dl mælk
1 tsk timian
Sovs:
2½ dl mælk
2½ dl bouillon
2½ spsk mel
1-2 spsk ribsgelé
evt. 10-15 g blåskimmelost
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Ælt kødet sammen med salt og tilsæt løg, æg, mel/rasp, mælk og krydderier.
  2. Form farsen til et brød i en bradepande med bagepapir. Læg baconskiver omkring kødet og bag det i ovnen i 20 min.
  3. Pisk mælk, bouillon og mel sammen og kog det igennem under omrøring 5-10 min. Smag til med ribsgelé, evt. ost og salt og peber.
  4. Si sovsen over „haren“ og skru ned til 150 grader. Bag videre i ca. 40 min. og øs sovsen over nogle gange undervejs.
  5. Server med sovs, kartofler, grønsager og ribsgelé eller tyttebær.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri