Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Fragilité med bær
(ca. 12 stk.)
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 45 min.
Frysetid: 3-4 timer
Ingredienser:
1 spsk mel
Fyld:
3 spsk sukker
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne stive. Pisk ¼ af flormelissen i æggehviderne og vend derefter forsigtigt resten af flormelissen i sammen med mandler og mel.
  2. Aftegn en firkant (30 x 30 cm) på bagepapir lagt på en bageplade og fordél dejen heri. Bag bunden i ca. 45 min. ved 125-130 grader. Lad bunden svale lidt på bagepapiret, før den forsigtigt lempes over på en bagerist for at blive kold.
  3. Mos bærrene med en gaffel og smag til med sukker. Vend flødeskum i. Skær bunden over i to lige store stykker og læg de to bunde sammen omkring hindbærfyldet. Stil kagen i fryseren i 3-4 timer.
  4. Del kagen i 12 mindre kager, mens den endnu er halvfrossen. Sigt et tyndt lag flormelis over kagerne og pynt hver kage med bær. Servér kagerne netop optøet fra fryseren, så smager de bedst.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri