Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Fragilité med chokoladefyld
(6 personer)
Arbejdstid: Ca. 1 time
Bagetid: Ca. 40 min.
Fryse-egnet
175 g flormelis
2 spsk mel
Cremefyld:
150 g chokolade
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Begynd med cremen: Bræk chokoladen i mindre stykker. Bring fløden i kog i en gryde. Tag gryden fra varmen og pisk ægget i. Pisk derefter chokoladen i den varme blanding, lidt ad gangen. Sæt cremen koldt.
  2. Kagen: Pisk æggehviderne meget stive. Bland de hakkede mandler med flormelis og mel. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
  3. Aftegn 2 firkanter på 25 x 25 cm på bagepapir lagt på bagepladen. Fordel fragilitédejen herpå. Bag ved 125-130 grader i 40-45 min.
  4. Del hver firkant i to bunde. Læg den helt kolde creme mellem de 4 bunde. Drys med sigtet flormelis og derpå med ristede mandler eller nødder.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri