Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vask tomaterne og skær dem i både. Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver.
  2. Steg hvidløg på en pande med olivenolie 30 sekunder.
  3. Tilsæt tomatbåde og steg 5 min.
  4. Drys med havsalt og friskkværnet peber.
  5. Hæld det over i en blender og kør suppen jævn.
  6. Pres den gennem en sigte over i en gryde og varm den op til lige under kogepunktet.
  7. Hak basilikum og rør det sammen med olivenolie.
  8. Fordél suppen i 2 skåle og dryp basilikumolien over. Servér straks med brød til.
Tips!
Erstat eventuelt basilikumolien med basilikumpesto rørt op med lidt olivenolie. På varme dage smager suppen vidunderligt kold. Tomatsuppe er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri