Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Diabeteskost
Lav fire dejlige pizzaer med oksekød, champignon, peberfrugt og rucola.
Frokostpizza
4 pizze
10 g gær
1,5 dl vand
0,5 tsk salt
225 g hvedemel
1 fed hvidløg
Sådan gør du:
  1. Pizzabund: Rør 10 g gær ud i 1 ½ dl vand. Tilsæt 1 tsk olivenolie og ½ tsk salt. Tilsæt 100 g hvid hvedemel (ca. 1 ½ dl). Bland ca. 125 g hvedemel (ca. 2 dl) i lidt efter lidt, til dejen har en passede konsistens. Ælt dejen godt.
  2. Stil den tildækket til hævning ca. 45 min.
  3. Fyld: Pil og hak 1 lille løg (ca. 50 g) og 1 fed hvidløg fint. Svits løg og hvidløg i 1 tsk olie.
  4. Tilsæt indholdet af 1/2 dåse hakkede tomater (200 g), 1 tsk tørret oregano, salt og peber og lad sovsen koge svagt ca. 20 min. Afkøl sovsen.
  5. Skær 50 g mager oksespegepølse med højst 3% fedt og 5-6 rensede champignoner (ca. 100 g) i tynde skiver.
  6. Rens og skær 1 lille peberfrugt (ca. 100 g) i tynde ringe.
  7. Del dejen i 4 stykker og rul hvert stykke tyndt ud til en rund plade ca. 18 cm i diameter.
  8. Fordel tomatsovs, pølse, champignoner og peberfrugt på de 4 pizzaer.
  9. Fordel 50 g reven ost med højst 10 g fedt på toppen af pizzaerne.
  10. Bag pizzaerne ca. 10 min. ved 250 grader på midterste rille. Drys de færdige pizzaer med 1 1/2 tsk tørret oregano og en håndfuld rucolasalat og server. Portionen giver 4 pizzaer.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra Spis vel – lev vel udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri