Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Frugtbrød med honning
(1 brød i en rugbrødsform — 1½ l).
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
250 g honning
2½ dl vand
750 g hvedemel
½ spsk natron
150 g rosiner
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smør formen med blødt smør. Smelt 250 g honning i en gryde og rør yoghurt og vand i. Tilsæt groft hvedemel og salt, og rør det godt sammen.
  2. Bland hvedemel, natron og kanel. Hæld melblandingen i gryden, og rør dejen godt. Tilsæt rosiner og hakkede abrikoser.
  3. Fyld dejen i formen. Sæt brødet i midten af ovnen. Tænd på 175 grader. Bag ca. 45 min. Stik et lille træspid eller en lille kniv i brødet. Hvis der er rå dej på, skal det bage lidt mere. Målt med et stegetermometer skal kernetemperaturen være 98 grader.
  4. Skær skiver af brødet og smør dem evt. med smør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri