Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fór en form med bagepapir penslet med olie. Giv æblerne et opkog med vin/vand, skru ned og lad det simre helt mørt under låg (ca. 25 min.).
  2. Blend frugten og pres den gennem en sigte over i en ren gryde. Tilsæt sukker og citronsaft. Giv det et opkog under omrøring og lad det koge, til det tykner og bliver blankt (30-45 min.).
  3. Hæld massen i formen og lad den tørre ved stuetemperatur natten over. Vend „flæsket“ ud på et stykke bagepapir, dæk med et viskestykke og lad det tørre 1 uges tid.
  4. Skær eller udstik i små stykker og vend dem i sukker.
  5. Citrus: Tilsæt skal, saft og ekstra sukker til æblepureen og kog som beskrevet. Tilsæt evt. farve, før massen hældes i formen.
  6. Bær: Blend bærrene sammen med æblepureen, tilsæt ekstra sukker og kog som beskrevet. Tilsæt evt. farve, før massen hældes i formen.
  7. Tips: Rent „æbleflæsk“ kan krydres med stødt ingefær eller kanel.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri