Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad.
  2. Tag den af varmen og rør den kondenserede mælk i.
  3. Tilsæt grofthakkede nødder og/eller frugt og fyld massen i lille bradepande (ca. 18x26 cm)foret med bagepapir.
  4. Stil den koldt mindst 2 timer.
  5. Skær massen ud i firkanter og opbevar dem køligt (ikke i køleskab) i en kagedåse eller plastboks med låg.
Tips!
Hjemmetlavet koncenseret mælk: Bring 1 liter sødmælk og 150 g rørsukker i kog i en slip let gryde og lad det koge ind til ca. 5 dl – rør jævnligt rundt, så det ikke brænder på. Det bliver gyldent og cremet – og måske lidt grynet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge