Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær laksen i tern uden skind og vend dem med paprika, spidskommen, salt og peber. Steg dem gyldne på en pande med olie og lad dem afkøle.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Hæld kikærterne på en sigte.
  4. Skær skrællen af appelsinen og skær frugtkødet i små stykker. Pres saften af skallerne og pisk den med olivenolie, stødt spidskommen, salt og peber.
  5. Vend salat og kikærter med dressing og anret i 2 tallerkner. Fordél laksestykker over salaten og drys med forårsløg, brud af fetaost, salatblanding og frisk koriander.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri