Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland hakkede svesker med valnødder. Lav en lomme i flæskestegen. Fyld svesker og nødder i.
  2. Gnid groft salt ned mellem alle sværene på flæskestegen. Læg den på en rist i en bradepande.
  3. Læg urter i bunden og hæld hvidvin og lidt af bouillonen i. Sæt evt. et stegetermometer i midten af stegen.
  4. Sæt den i ovnen og tænd på 200 grader. Steg ca. 1 time og 15 min., til centrumtemperaturen er 55 grader.
  5. Er sværen sprød, steges videre, til centrumtemperaturen er 65 grader. Er sværen ikke sprød, sættes stegen under varm grill i ovnen.
  6. Tag stegen ud af ovnen, og lad den hvile. Kog skyen med bouillon og jævn den.
  7. Skær flæskestegen i skiver, og servér dem med rødkål, honningristede timiankartofler og sovs.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge