Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Steg løgene klare i smør og steg gulerødderne med et par min. Tilsæt en anelse vand og kog gulerødderne møre 3-4 min., så vandet næsten er fordampet.
  2. Krydr med salvie og peber. Tilsæt brødkrumme og lad det opsuge væsken. Når blandingen er lidt afkølet, tilsættes æg og eddike.
  3. Skær en lomme i kalkunbrystet og kom fyldet i. Læg kødet på et stykke bagepapir i et ovnfast fad.
  4. Læg skiver af bacon hen over kødet. Steg i en 175 grader varm ovn ca. 1 time, til kernetemperaturen målt med stegetermometer er 80 grader. Skær kødet i skiver og servér med kogte bønner og evt. kartofler eller brød.
Tips!
Kalkunbryst er fryse-egnet uden tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri