Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kalorielet


Kalorier 354 kcal
Protein 28 g 32%
Kulhydrat 12 g 17%
Fedt 20 g 51%
Kostfibre 4 g
Sådan gør du:
  1. Læg laksen med skindsiden nedad. Skær et snit midt i den på den lange led. Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
  2. Rør yoghurten med krydderurter, salt og peber og kom blandingen i “lommen” i laksen.
  3. Bag den i ovnen i 10-15 min., til den er fast og mør.
  4. Steg grønsagerne i fedtstoffet på en pande i ca. 10 min., så de stadig har bid. Servér grønsagerne med den bagte fisk.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Tips!
Lav dobbelt portion fyld og servér resten som en kold sovs til retten.
Velbekomme!
Opskrifter: Vægtkonsulenterne
Foto: Vægtkonsulenterne
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri