Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Afpuds mørbraden for fedt og sener. Skær et stykke af, som vejer ca 170 gram.
  2. Pres et hul igennem kødet med skaftet af en træ grydeske. Kom soltørrede tomater, brød, persille og peber i en minihakker og hak det hele godt.
  3. Stop fyldet ind i mørbraden og læg den i et lille ovnfast fad.
  4. Smør oversiden med sennep, hæld bouillon i fadet og bag mørbraden i ovnen ved 200° i ca en halv time, til kødet er gennemstegt.
  5. Skær skrællen af appelsinen med en skarp kniv og skær appelsinen i skiver.
  6. Snit fennikel i tynde strimler. Vend appelsin, fennikel og rucolasalat sammen i en skål.Fordel citronolie over og krydr med salt og peber.
  7. Skær mørbraden i skiver og server dem med salaten.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri