Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Mørbraden er fyldt med krydderurter og omviklet med spegeskinke, det giver i forening en fin smag.
Sådan gør du:
  1. Puds en mørbrad (600-700 g) fri for sener og hinder og skær den knap igennem på langs.
  2. Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden. Krydr med salt og peber.
  3. Bland 4-5 spsk hakket persille, reven skal af 1 citron og 1 fed hakket hvidløg og fordel det over mørbraden. Rul mørbraden sammen om fyldet.
  4. Vikl 2 skiver spegeskinke om mørbraden.
  5. Skrub og tør 800 g kartofler og skær dem i mundrette stykker.
  6. Læg kartoflerne i et smurt, ovnfast fad sammen med 150- 200 g grønne bønner, der er skåret i mindre styker, og 7 småtskårne fed hvidløg.
  7. Krydr med salt og peber og kom lidt olie over. Læg mørbraden øverst. Stil retten i ovnen ved 200 grader 40-45 min.
  8. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået. Skær mørbraden i skiver og server retten med brød.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri