Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fyldte juleboller
(15 stk.)
Hævetid: godt 1 time
Bagetid: 15-20 min.
100 g smør
1½ dl mælk
25 g gær
1 æg
2 spsk sukker
Fyld:
100 g smør
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret og tilsæt mælken, lad væden blive lun. Opløs gæren heri. Pisk ægget sammen og rør det i sammen med sukker.
  2. Tilsæt melet og slå dejen sammen – den skal være lind. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  3. Rul dejen ud til en ½ cm tyk plade, skær dem i 10-12 cm store firkanter. Rør fyldet sammen og fordél det på dejpladerne. Fold dejen omkring fyldet og læg hver bolle med sammenføjningen nedad i en papirform. Lad dem efterhæve et kvarter.
  4. Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys hakkede nøddekerner og tesukker herpå. Bag bollene ved 225 grader i ca. 15 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge