Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Drys 3-4 sildefileter (ca. 175 g) med salt og lad dem trække i køleskab ca. 1/2 time.
  2. Skyl og tør fileterne.
  3. Pil og hak 1/2 løg (ca. 30 g).
  4. Smør fileterne på indersiden med 1 spsk sennep, f.eks. fiskesennep.
  5. Fordel det hakkede løg og 1 spsk friskhakket persille, salt og peber i fileterne.
  6. Saml fileterne om fyldet og fæstn med kødnåle eller snør med bomuldsgarn. Vend sildene i 1 spsk rugmel.
  7. Steg sildene i 2 tsk flydende fedtstof ca. 5 minutter på hver side.
  8. Server sildene med kartofler og persillesovs eller dampede grønsager.
  9. Portionen rækker til 2 personer
Tips!
Sildene kan også steges i ovnen. Læg de fyldte sild i ét lag i en stegepose med 1 tsk olie. Luk for posen og klip et lille hul. Steg sildene ca. 35 minutter ved 200 grader på midterste rille.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'God mad - til små gryder' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri