Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Det er nemt og hurtigt med bagepulverdeje, for her falder bagværket ikke sammen, og der er ingen problemer med gær, som får for megen varme. Selv nybegyndere og børn kan „lege“ og alligevel få et godt resultat. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 35 min. Fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Bland mel og bagepulver i en skål og smuldr fedtstoffet heri.
  2. Tilsæt sukker og rør først mælken og derefter de sammenpiskede æg i.
  3. Skræl æblerne og skær dem i små terninger. Bland dem i sammen med rosiner, sukat og pomerans vendt i 1 spsk mel.
  4. Kom dejen ud på en bageplade med bagepapir og form den til en stor kage, ca. 2 cm tyk.
  5. Pensl med æg og drys med tesukker og mandelflager.
  6. Bag ved 200 grader i ca. 35 min
Tips!
Formes dejen til en kringle, er det en Galopkringle.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri