Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør blødt smør og brun farin godt sammen og pisk æggene i.
  2. Smelt chokoladen og rør den i blandingen. Rør koghedt vand i.
  3. Bland vanilje og bagepulver i melet og sigt det i dejen.
  4. Kom dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen midt i ovnen ved 160 grader ca. 1 time.
  5. Skær kanterne løse med en lille kniv, men vend først kagen ud, når den er helt kold.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge