Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

SupperVegetarisk
En frisk suppe til en varm sommerdag. Servér den med forskelligt tilbehør, så hver gæst kan designe sin helt egen suppe. Her får du brødrene Prices version af den skønne spanske gazpacho suppe.
Sådan gør du:
  1. Skær brødet i mindre stykker og udblød det i koldt vand i ca. 30 min. Skold tomaterne og flå skindet af dem. Skær dem i kvarter og fjern kernerne. Skræl agurken og flæk den. Skrab kernerne ud og skær den i mindre stykker.
  2. Vask peberfrugterne og skær dem i grove stykker uden kerner og mellemvægge. Pil hvidløgene og kom hele molevitten (inkl. olivenolie) i en blender.
  3. Tilsæt evt. lidt vand, mens der blendes (suppen må dog ikke blive alt for tynd). Smag til med salt, peber og sherryvinaigre. Sæt suppen i køleskabet, til den skal spises.
  4. Tilbehør: Flå evt. tomaterne, udkern dem og skær dem i fine tern. Det samme med pebrene og agurken. Skær brødet i tern og rist dem gyldne og sprøde på en pande med olivenolie. Servér suppen med tilbehøret i små skåle.
Tips!
Man kan udvide repertoiret med f.eks. små stykker serranoskinke eller hakkede, hårdkogte æg.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Adam og John Price
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri