Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Glaserede pigeoner
6 stk.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min.
Fryse-egnet
3 dl sukker
1⁄2 dl lys sirup
1⁄2 dl vand
Endvidere: 6 tykke træspyd eller tynde blomsterpinde og et sukkertermometer
Sådan gør du:
  1. Vask æblerne og tør dem grundigt. Stik en pind i dem hver og stil dem på en plade med bagepapir.
  2. Kom sukker, sirup og vand i en gryde og sæt termometeret i. Giv det et opkog under omrøring. Skru ned for varmen og lad det koge uden omrøring, til det når 148 grader (10-15 min).
  3. Tag gryden af varmen og dyp/drej æblerne i karamellen. Stil dem til afkøling på bagepapir.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge