Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørVegetarisk
Prøv en kødfri dag og sæt i stedet tænderne i græskarchili med bønner og kikærter. Retten kan også serveres som tilbehør til et stykke kød.
Græskarchili med bønner og kikærter
2-3 personer
Arbejdstid: 45 min.
Udblødning: 8 timer
Koge-/stegetid: 1 time
100 g kikærter
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Topping:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Udblød bønner og kikærter i koldt vand hver for sig i mindst 8 timer. Kog dem i rent vand efter pakkens anvisning.
  2. Skyl græskarret, og skær det i kvarte. Skrab kerner og tråde ud, og skær græskaret i grove stykker uden skræl. Læg dem på en bageplade med bagepapir, stænk med olie, og drys med salt og peber. Sæt dem i ovnen ved 180 grader i ca. 25 min.
  3. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chilien, og snit den fint. Sautér dem i en gryde med olie, og tilsæt krydderier, tomater og vand. Giv det et opkog under omrøring, skru ned, og lad sovsen simre i mindst 20 min.
  4. Afdryp de kogte bønner og kikærter, og kog dem i sovsen i 10 min.
  5. Tag græskarstykkerne ud af ovnen, når de er møre, men stadig har bid. Vend dem i sovsen, kog igennem, og smag til med salt og peber.
  6. Servér chilien i dybe tallerkner med en skefuld cremefraiche og evt. lidt ekstra chili på toppen.
  7. Giv evt. guacamole og tortillachips.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri