Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Skøn og saftig græskarkage med lækker flødeostecreme.
Græskarkage
4 personer
Arbejdstid: 35 min.
Bage/kogetid: ca. 50 min.
Fryse-egnet (uden klementiner)
150 g flormelis
Tilbehør: 8-10 klementiner (både)
Sådan gør du:
  1. Kog græskar i ca. 20 min. Hæld vandet fra og blend græskarret til mos. Bland kiks og smør og læg massen i bunden af en springform.
  2. Rør flødeost med græskarmos, citronskal, flormelis og vaniljekorn. Tilsæt én æggeblomme ad gangen og vend stiftpiskede æggehvider og flødeskum i.
  3. Hæld det i formen og bag kagen ved 150 grader i ca. 45 min. Lad den køle af og servér med klementiner.
Tips!
Der er ingen grund til at skrælle græskar. Du skal blot vaske og skrubbe det, så det er fri af jord. Flæk græskarret og fjern kernerne. Når man koger eller bager græskarret, bliver skrællen blød og får en flot farve.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri