Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Lækre røsti som fungerer godt som tilbehør.
Græskar/kartoffelrøsti
Arbejdstid: 25 min.
Stege/bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Riv græskar og kartofler på den grove side af et rivejern. Bland det med 1 tsk salt og lad det trække 10-15 min.
  2. Pres væden af blandingen og tilsæt løg, friskkværnet peber og persille.
  3. Varm en pande (22-24 cm) med 1 spsk olivenolie og læg græskarblandingen på. Tryk den sammen til en fast kage og lad den blive gylden på undersiden (ca. 8 min.).
  4. Vend „kagen” ved hjælp af et grydelåg, tilsæt den sidste olie og bag røstien gylden på undersiden (ca. 7 min.).
  5. Sæt panden i ovnen ved 160 grader ca. 15 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri