Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Prøv en gratineret gang kyllingebryst med lækker pesto.
Sådan gør du:
  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie. Skru lidt ned for varmen og steg dem i 4-5 min. på hver side. Tag dem af panden og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  2. Steg champignoner og gulerødder med resten af olien på panden. Krydr med hvidløg, salt og peber.
  3. Smør kødet med pesto og dæk det med tynde skiver mozzarella. Flæk bollerne og læg dem ved.
  4. Gratinér kyllingerne under grillen i ovnen i 2-3 min. ved siden af de flækkede boller.
  5. Anret kødet i skiver på bollerne sammen med rucola og evt. lidt mere pesto. Giv stegte grønsager til.
Tips!
Gratineret kyllingebryst er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri