Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Denne lækre gravad laks skal laves i forvejen og er et sikkert hit til sommerens frokoster.
Gravad laks med dijondressing
Retten her skal startes op 2 dage før servering, men er nem at gå til.
Arbejdstid: 30 min.
Trækketid: 2 døgn
Ikke fryse-egnet
Dijondressing:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Træk de små ben ud af laksen med en pincet.
  2. Bland salt, sukker, dild- og fennikelfrø og friskkværnet peber og gnid det ind i fisken.
  3. Læg fisken i et fad med let pres ovenpå og stil det i køleskab i 2 døgn.
  4. Rør sennep, vineddike og olie sammen og smag til med farin, salt og peber.
  5. Skær laksen i tynde skiver og anret med dild. Servér med dijondressing og brød.
Tips!
Du kan evt. købe en færdiggravad laks.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri