Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skøn forret.
Gravad laks med grønkålssalat og rugbrødscroutoner
(2 pers.)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 4 min.
Ikke fryse-egnet
100-150 g gravad laks
½ tsk salt
Dressing:
1 spsk sukker
1 spsk citronsaft
Tilbehør:
1 skive rugbrød
10 g smør
Sådan gør du:
  1. Skyl og rib grønkålsbladene. Rul dem sammen og snit dem fint. Læg dem i en skål, drys med salt og „ælt“ dem bløde med fingrene, 1-2 min.
  2. Pisk dressingen sammen. Pres evt. væden af kålen og vend den i dressingen.
  3. Skær rugbrødet i tern og rist dem gyldne på en lille pande med smør. Drys med salt og dryp dem af på køkkenrulle.
  4. Anret gravad laks på tallerkner med grønkålssalat og croutoner.
Tips!
Grønkålen kan erstattes af frisk spinat eller salat, der dog ikke skal æltes med salt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge