Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær squash og peberfrugter i stave. Skær blomkål i skiver. Skær løgene i halve eller kvarter. Vend hver type grøntsag i olie på en tallerken. Grill først løg og blomkål i ca. 10 min. på alle sider. Grill squash og peberfrugter i ca. 5 min. på alle sider. Krydr grøntsagerne med salt. Grill evt. brødstængerne på grillens eftervarme.
  2. Krydderurtemayonnaise:
    Rør æggeblommer med salt og peber, og tilsæt sennep og citronsaft. Tilsæt olivenolie dråbevist, indtil æggeblommerne bliver tyktflydende. Rør derefter resten af olivenolien og den neutraltsmagende olie i mayonnaisen i en tynd stråle, til den er cremet. Smag til med hakkede krydderurter.
  3. Servér de grillede grøntsager varme eller kolde med krydderurtemayonnaise og evt. grillede brødstænger.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri