Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
De lækre spareribs bliver bestemt ikke ringere af, at komme en tur på grillen... Her serverer vi dem med en lækker grøn salat med nye kartofler.
Grillede spareribs og salat med kartofler
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stege/kogetid: ca. 40 min. (+ tid til optænding af grillen)
Marineringstid: mindst et par timer
Ikke fryse-egnet
BBQ-sovs:
2 spsk olie
Salat:
Sådan gør du:
  1. Kog spareribs i letsaltet vand i ca. 30 min. Ribsteaks har kort stegetid og skal ikke koges. Blend ingredienserne til BBQ-sovsen i en foodprocessor til cremet konsistens. Tilsæt evt. en anelse vand. Bland sovsen med kødet og lad det gerne marinere i flere timer i køleskab.
  2. Tænd grillen. Varmen er passende, når kullene er hvidglødende. Skrab kullene til side, så de kun dækker halvdelen af grillens bund. Herved undgås fedtdryp i kullene, flammer og for meget røg. Pensl grillristen med olie og steg kødet på den del af risten, der ikke er direkte over kullene.
  3. Hold risten hævet over kullene til middel varme og vend kødet hyppigt (i alt 5-10 min., til de er gyldne og varme).
  4. Servér med salat blandet med kartofler og dressing af mayonnaise, citronsaft og dild. Smag til med salt og peber.
Tips!
Ribsteaks er skåret af kogestykket på et svin. Spareribs (revelsben i skiver) er skåret af stegestykket og med 1 ben på hver skive. Ribsteaks har kort stegetid, mens spareribs skal stege længe og derfor med fordel kan koges, før benene grilles.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri