Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Servér som tilbehør til grillet kød eller fisk, perfekt tilbehør til kyllingekebab med hummus.
Grillet aubergine med myntedressing
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Myntedressing:
1 håndfuld friske mynteblade
Grillet aubergine:
2 spsk. olivenolie
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Myntedressing:
    Hak mynten, og rør den i yoghurten. Smag til med salt og peber. Lad dressingen trække, mens auberginen griller.
  2. Auberginer:
    Skær auberginen i tykke skiver, og pensl dem let med olie. Grill dem på begge sider på en mellemvarm grill, til de er møre og har et flot grillmønster.
  3. Læg aubergineskiverne på et fad og drys med salt. Dryp yoghurtdressing over og pynt evt. med mynte.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri