Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Louisa Lorang: "Det er så oldschool, som det kan blive. Men der er ikke et øje tørt, når der bliver serveret bananasplit. Især ikke i denne grillede version med supersøde, bløde bananer og masser af kærlighed! Det passer perfekt at smide bananerne på grillen, imens I spiser hovedret".
Grillet bananasplit
(6 stk)
Dulce de leche (karamel):
Bananer:
1 liter vaniljeis
masser af hindbær
Sådan gør du:
  1. Dulce de leche:
    Pil etiketten af dåsen med kondenseret mælk, og prik 2 huller med en dåseåbner i toppen af dåsen. Kom dåsen i en kasserolle med kogende vand, der går næsten op til kanten af dåsen. Kog dåsen i 4-6 timer. Tjek, at der hele tiden er vand i gryden. Lad dåsen køle lidt. Åbn dåsen, og rør karamelmassen sammen.
  2. Bananer:
    Læg bananerne på en varm grill. Grill dem, til de er helt sorte. Det tager mellem 5 og 15 min., alt efter hvor meget varme de får.
  3. Skær de varme bananer op med en lille kniv, og fyld dem med is og hindbær. Top med dulche de leche og hakkede pistacier, og servér straks.
Tips!
Man kan købe færdig dulce de leche i velassorterede supermarkeder – og så er det pludselig verdens nemmeste dessert!
Velbekomme!
Opskrifter: Louisa Lorang (fra kogebogen "Grillbar")
Foto: Anders Schønnemann
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri