Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kalorielet


Kalorier 429 kcal
Protein 34 g 31 %
Kulhydrat 25 g 22 %
Fedt 23 g 47 %
Kostfibre 5 g

Kalveleveren får et italiensk touch med den lækre gremolata.
Sådan gør du:
  1. Pensl kødet med olie og krydr med salt og peber. Grill det nogle minutter på hver side på en varm grill, til saften pibler op. Leveren må gerne være let lyserød indeni.
  2. Mos fedtstoffet sammen med citronskal, persille og hvidløg. Bland alle ingredienserne sammen. Krydr gremolataen med salt og peber og sæt den på køl.
  3. Bland olie og salt sammen og pensl gulerødderne med blandingen. Grill dem, til de er sprøde på begge sider.
  4. Anret de grillede leverskiver og gulerødder med gremolataen og servér.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Tips!
Smør knust hvidløg på leveren, før den grilles.
Velbekomme!
Opskrifter: Vægtkonsulenterne
Foto: Vægtkonsulenterne
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri