Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Grillet laksehale
(4-6 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 spsk kapers
Endvidere:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær laksehalen igennem på langs af benene og kassér dem. Krydr fisken med salt og peber og drys med løg, hvidløg, fintrevet citronskal, kapers og persille.
  2. Læg de to halestykker sammen igen og bind med snor. Læg fisken i køleskabet og tag den ud ca. 20 min., før den skal grilles.
  3. Pensl lakseskindet med olie og læg den på en varm grill (kullene skal være hvidglødende). Lad den stege i 8-10 min. på hver side og vend den kun èn gang, så skindet bliver sprødt.
  4. Læg fisken over på et rent fad, klip snoren op og servér med nye kartofler og salat.
Tips!
Har du ikke en grill, kan du bage fisken i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. eller stege den på en pande i ca. 10 min. på hver side.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri