Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Svinemørbrad er et populært indslag på middagsbordet - her har vi lagt mørbraden på grillen og serverer den med blomkål og pastasalat.
Grillet svinemørbrad  med blomkål og pastasalat
4 personer
Arbejdstid: 1 time (+ tid til optænding af grillen)
Marineringstid: mindst 6 timer (og gerne 1 døgn)
Stege/kogetid: 45 min.
Kødet er fryse-egnet
1 spsk. honning
Pastasalat:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Læg kødet i en madplastikpose med en blanding af eddike, salt, peber og honning. Pres luften ud og bind en knude på posen. Læg den i køleskabet i 6-24 timer.
  2. Tænd grillen mindst en halv time før brug. Flammerne skal være væk, og kullene grå. Dup kødet med køkkenrulle, pensl med olie og brun det på alle sider på den rygende varme grillrist. Sæt risten lidt op og steg kødet færdigt i ca. 15 min. Vend flere gange til passende stegegrad: enten rosa eller gennemstegt.
  3. Grill samtidig blomkål og peberfrugter, til de er gyldne og møre, og krydr med salt og peber. Grill de halve citroner i ca. 7 min.
  4. Pastasalat:
    Kog pastaen i letsaltet vand som angivet på emballagen. Lad vandet løbe fra. Bland en dressing af olie, eddike, hvidløg og persille. Vend den sammen med pastaen. Servér skiver af svinemørbrad med grillet blomkål, peberfrugt, citron og pastasalat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri