Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Lækker grillet fisk med frisk tilbehør - vi griller havtaske på spyd og serverer den med grillede citroner og peberfrugter.
Grillspyd med havtaske og citron
4 personer
Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grill)
Stegetid: ca. 20 min.
Kødet er fryse-egnet
2-3 spsk olivenolie
Tilbehør: grøn salat og brød
Sådan gør du:
  1. Tænd grillen mindst en halv time før, der skal grilles. Skær fiskekødet fra benet. Fjern evt. hinder og skær fisken i stykker på ca. 3 x 3 cm. Vend dem i olie og sæt dem på spyd. Steg på alle sider ved høj varme på en grillrist smurt med olie sammen med stykker af peberfrugt og halve citroner.
  2. Sæt grillristen ned og steg videre ved middelvarme, til fisken er gennemstegt, og citroner og peberfrugter er møre. Krydr med kapers og evt. lidt salt og peber.
  3. Nyd spyddene varme med salat og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri