Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FjerkræKød
Grillspyd med spidskålssalat
(4 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
Marinade:
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
Salat:
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Skær alt kød i store tern og vend dem i marinaden. Lad dem stå og trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet i 2-6 timer.
  2. Del kålen i kvarter og skær stokken ud. Skær den i tynde strimler og vend dem med citronsaft, olie, salt og peber. Vend tomater og krydderurter i.
  3. Træk kød og squash på spyd og steg dem på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen i ca. 6 min. på hver side.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge