Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Marinade:
    Rør sennep sammen med fintrevet citronskal, 1 spsk. citronsaft, farin, knust hvidløg og 1 spsk. finthakket timian. Tilsæt olie, salt og peber.
  2. Skær kødet i store terninger, vend dem i marinaden, og lad dem trække i 20 min. på køkkenbordet eller i køleskab i 3-8 timer.
  3. Vask nektarinerne, udsten dem, og skær dem i tykke både. Pil rødløget, og skær det i både.
  4. Træk kød, nektariner og rødløg på spyd, og steg dem på en varm grill i 2-3 min. på alle fire sider (10-12 min. i alt).
Tips!
Du kan bruge samme fremgangsmåde med kyllingebryst eller lammebov/ kølle.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri