Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En lækker marineret grillret bestående af kotelet med spidskål og sennepssovs.
Grillstegt kotelet med sennepssovs
4 personer
Arbejdstid: 40 min.
Marinering: 1-6 timer
Grilltid: 25 min.
3 spsk. olivenolie
BBQ-krydderi:
3 spsk. farin
2 spsk. groft salt
Sovs:
1-2 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. honning
Sådan gør du:
  1. Bland alle ingredienser til BBQ-krydderi godt sammen. Vend koteletterne grundigt med halvdelen af krydderiblandingen, og læg dem i en frysepose. Sæt dem i køleskabet i 1-6 timer.
  2. Sovs:
  3. Vask citronen, riv skallen fint, og pres saften – der skal være 3 spsk. saft. Rør citronskal og -saft sammen med honning, sennep og syrnet fløde, og smag til med fintsnittet citrontimian, salt og peber.
  4. Rens spidskålene, del dem i både, og smør dem godt med olie.
  5. Tag koteletterne ud af køleskabet, 20-30 min. før de skal steges. Dup dem tørre med køkkenrulle, og pensl dem med olivenolie. Steg dem på en middelvarm grill i 8-12 min. på hver side (afhængig af tykkelse). Steg dem rosa (65 grader), så er kødet mest saftigt.
  6. Steg spidskålsbådene på grillen på alle sider, til de er møre (ca. 10 min.). De må gerne blive mørke; det smager godt. Krydr med salt og peber.
  7. Servér de grillstegte koteletter med spidskål og den kolde sovs. Giv evt. nye kartofler til.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri