Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Grillede laks med en smagfuld couscoussalat til.
Grillstegt laks med couscoussalat
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Trækketid: 40 min.
Stegetid: 8 min.
Ingredienser:
2 spsk citronsaft
evt. 1 lille fed hvidløg (knust)
Couscoussalat:
175 g couscous
4 dl vand
Sådan gør du:
  1. Start med salaten: hæld couscoussen i en skål og tilsæt 4 dl koldt vand. Rør rundt og lad det trække 20 min.
  2. Hæld evt. overskydende vand af couscoussen og tilsæt rødløg, persille og citronskal. Smag til med citronsaft, olivenolie, salt og peber.
  3. Lad salaten trække 20 min. og vend grønsagerne i.
  4. Rør citronsaft sammen med smør, hvidløg, persille, salt og peber. Pensl laksen med citronsmørret og steg fisken på en varm grill, pande eller under grillen i ovnen (3-4 min. på hver side).
Tips!
Grillstegt laks er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri