Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Grillet laks gør sig altid godt på en sommergrill.
Grillstegt laks med nye porrer
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 8 min.
15 g smør
4-6 slanke nye porrer
Sennepscreme:
1 lille rødløg
1 bdt purløg
Sådan gør du:
  1. Rens porrerne grundigt, kassér de grønne toppe og skær resten i stykker på ca. 10 cm.
  2. Damp dem møre i 2 dl vand tilsat smør og salt ­— ca. 5 min.
  3. Rør cremefraiche sammen med de to slags sennep, finthakket rødløg, fintsnittet purløg, salt og peber.
  4. Krydr laksen med salt og peber og steg den på en varm grill eller grillpande ca. 2 min. på hver side.
  5. Anret med de afdryppede porrer og sennepscremen.
Tips!
Grillstegt laks med nye porrer er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri