Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Der er intet om sommeren som grillmad, her i form af grillstegt makrel med kartoffelsalat
Sådan gør du:
  1. Skrub kartoflerne rene og kog dem i letsaltet vand i 8 min. Sluk for varmen og lad kartoflerne trække møre under låg (ca. 8 min.).
  2. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem køle lidt af. Skær dem i skiver eller både og vend dem sammen med 1 tsk fintrevet citronskal, 1 spsk citronsaft, vineddike, sennep og olivenolie.
  3. Tilsæt rødløg og blegselleri og smag til med salt og peber.
  4. Krydr makrelfileterne med salt og peber og dryp dem med lidt citronsaft.
  5. Steg dem på en varm grill, en grillpande eller en stegepande med lidt olie (ca. 5 min. På skindsiden og 1-2 min. på kødsiden).
  6. Anret med kartoffelsalat og drys med persille.
Tips!
Grillstegt makrel med kartoffelsalat er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge