Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Flæk jomfruhummerne fra hoved til hale med en skarp kniv – uden at skære helt igennem.
  2. Åbn dem og fjern mave og tarm.
  3. Knæk kløerne let med en kødhammer el. lign.
  4. Rør olie sammen med knust hvidløg, hakket persille, salt og peber og dryp det over de åbne jomfruhummere.
  5. Rør cremefraiche sammen med sennep og finthakket persille eller dild. Smag til med salt og peber.
  6. Hvis du bruger 38% cremefraiche, kan den piskes luftig med en håndmikser.
  7. Steg hummerne 2-4 min. på hver side på en varm grill eller under grillen i ovnen i ca. 8 min.
  8. Servér med brød, creme og en grøn salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri