Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Grøntsager over grillen er både sprødt og sundt. Prøv denne grillvariant med nye kartofler og gulerødder med krydderurter.
Sådan gør du:
  1. Skrub kartoflerne rene, og kog dem i velsaltet vand med løvstikkekvisten i 8 min. Hæld dem i et dørslag, og skyl dem med koldt vand.
  2. Skrub eller skræl gulerødderne. Kog 1 liter vand op med 3 spsk. BBQ-krydderi og ½ spsk. groft salt, og kog gulerødderne deri i 4 min. Hæld dem i et dørslag.
  3. Træk kartofler og gulerødder på spyd. Pensl dem med olie, og drys med BBQ-krydderi. Steg dem på en middelvarm grill, til de er møre (5-10 min.)
  4. Pisk yoghurt og fløde sammen, og smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt hakkede krydderurter efter smag – én slags eller en blanding og finthakket rødløg.
  5. Servér de grillede kartofler og gulerødder med krydderurtedip.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri