Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Kødet forsteges i ovnen, så grilltiden afkortes. Har du en kuglegrill med låg, kan du bruge den til hele stegetiden.
Grillstegte spareribs
Arbejdstid: 30 min.
Marinering: mindst 6 timer
Koge/bage/stegetid: 1 time og 30 min.
Marinade:
Sådan gør du:
  1. Bland alle ingredienserne til marinaden.
  2. Del spareribsene i ca. 4 stykker og læg dem i en frysepose med marinaden. Læg posen i køleskabet min. 6 timer – og gerne natten over.
  3. Hæld marinaden i en gryde og læg spareribsene i en bradepande med bagepapir.
  4. Sæt kødet i ovnen ved 160 grader i 1 time. Kog, imens marinaden til den tykner – ca. 30 min.
  5. Pensl marinaden på kødstykkerne og steg dem færdige på grillen 15-20 min.
  6. Skær kødet i skiver mellem benene.
Tips!
Kødet kan forsteges i god tid og opbevares i køleskab, indtil det skal på grillen. Grillstegte spareribs er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri