Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Grøn musaka
(2 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 50-60 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 spsk olivenolie
1 æg
Tilbehør:
evt. brød
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader (200 grader varmluft).
  2. Vend alle grønsagerne sammen med olivenolie, salt og peber og læg dem i et smurt ovnfast fad. Sæt det i ovnen 20 min.
  3. Vend rundt i grønsagerne og tilsæt de hakkede tomater. Sæt fadet tilbage i ovnen 10-20 min.
  4. Vend fetaosten i grønsagerne. Pisk ægget sammen med yoghurt og parmesanost og fordel det over retten. Sæt fadet tilbage i ovnen ca. 20 min.
  5. Server direkte fra fadet evt. med brød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri