Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Grøn salat med brødcroutoner og grønsager
(2 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
Brødcroutoner:
1 fed hvidløg
Krydderurtepesto:
en håndfuld bredbladet persille
en lille håndfuld frisk basilikum
lidt timian
1 lille fed hvidløg
3-4 spsk olivenolie
½-1 dl vand
Sådan gør du:
  1. Pesto: Skyl krydderurterne grundigt og hak dem fint sammen med valnødder og hvidløg – brug evt. en hurtighakker. Tilsæt olivenolie og vand og smag til med salt og peber.
  2. Rist brødet gyldent på en pande med olie og hvidløg. Dryp det af på køkkenrulle.
  3. Skyl og slyng salatbladene og anret dem på et fad eller to tallerkner.
  4. Del blomkålen i buketter og blanchér dem et par min. i kogende, letsaltet vand.
  5. Skær gulerødder og squash i tynde bånd med en kartoffelskræller.
  6. Anret grønsagerne på salaten, dryp med pesto og drys med croutoner.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge