Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Grøn salat med perlespelt
(6 personer)
Arbejdstid: 40 min.
Kogetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
6 dl vand
1 tsk salt
2 stilke bladselleri
6 spsk olivenolie
2-3 spsk citronsaft
Sådan gør du:
  1. Kog spelten i vand tilsat salt i 20 min. Lad den svale.
  2. Skær alle grønsager i meget små terninger – undtaget ærterne, der blot skal deles.
  3. Bland alt i spelten sammen med olie og citronsaft. Smag til med salt og peber og bland persille i.
Tips!
Salaten kan serveres, som den er, eller som tilbehør til det marinerede oksekød. Der kan også serveres skiver af spegeskinke til.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge