Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Steg løg og hvidløg bløde og blanke i en gryde med i ca. 10 min. (de skal ikke brune).
  2. Vend kartoffelternene i gryden, krydr med salt og peber og tilsæt bouillon.
  3. Giv det et opkog og lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre (ca. 10 min.).
  4. Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Vend spinaten i gryden lidt ad gangen, men gem ca. ¼ til senere.
  5. Blend suppen jævn og smag til med salt og peber. Vend det sidste spinat i suppen og servér med brød og parmesanost.
Tips!
Erstat evt. ¼ af spinaten med frisk brøndkarse eller rucolasalat.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri