Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Servér den smukke dip til rå grønsager, chips eller brød. Prøv f.eks. at pensle rugbrødsskiver med lidt olivenolie, skær dem i stave og rist dem sprøde ved 200 grader i 6-8 min.
Grønærtedip
(4-6 personer)
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 4 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Giv de pillede hvidløgsfed et opkog, hæld dem på en sigte og gentag med rent koldt vand 3-4 gange.
  2. Kog 1 liter vand med 1 tsk salt. Hæld de frosne ærter i gryden og giv dem et opkog. Hæld dem straks i en sigte.
  3. Hæld ærter og hvidløg i en foodprocessor og kør til mos. Tilsæt parmesan, olie og mynte og kør til passende konsistens.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber. Justér konsistensen med yoghurt.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge