Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Prøv et vegetarisk alternativ til klassiske frikadeller i form af disse grønkålsfrikadeller.
Grønkålsfrikadeller
10-12 frikadeller
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 35 min.
Tilbehør: karrysovs eller peberfrugtsovs og ris eller kartofler
Sådan gør du:
  1. Udblød og kog linserne (efter pakkens anvisning) med laurbærblad og salt og hæld dem på en sigte.
  2. . Blancher grønkålen i kogende, letsaltet vand og hæld den på en sigte.
  3. Kør linser og grønkål til fars i en foodprocessor og tilsæt løg, æble, æg og rasp.
  4. Krydr med revet muskatnød, salt og peber og form farsen til frikadeller. Steg dem på en pande med olie i ca. 5 min. på hver side og servér med det valgte tilbehør.
Tips!
Grønkålsfrikadeller er fryse-egnede.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge